Így válasszunk eljegyzési gyűrűt!

Egy eljegyzési gyűrűt kiválasztani nem könnyű feladat, hiszen azt gondolnánk, hogy csak bemegyünk a legközelebbi ékszerboltba, és megvesszük a legszebb gyűrűt, de ez nem ilyen egyszerű.

Az eljegyzési gyűrűnek a legszebbnek kell lennie, hiszen ez nem egy sima karikagyűrű lesz, hanem egy életen át arra fog minket emlékeztetni, amikor a kedvesünk megkérte a kezünket. Épp ezért ha van rá keretünk, válasszunk gyémánt eljegyzési gyűrűt, de persze nem kell itt mindjárt egy hegy méretű gyémántra gondolni, elég, ha apró pici kövek díszítik a gyűrűt.

Ne hagyatkozzunk azonnal az eladó tanácsaira, hogy melyik gyűrűt válasszuk ki, érdemes magunknak is jó alaposan megvizsgálni a köveket.


A metszésnél jó, ha a sima kerek formát választjuk, és ne feledjük megfigyelni, hogyan mutat a kő a természetes fénynél. Minél világosabb egy kő színe, annál elegánsabb, és a kő színétől függően válasszunk fehér vagy sárga aranyat. A kő árát, nem csak a tisztasága, hanem elsősorban a karát száma határozza meg, az egyszerűbb kövek 0,25 karátosak, míg Elisabeth Taylor a 4,0 karátos köveket kedveli.


Fontos hogy az eljegyzési gyűrű színe megegyezzen a karikagyűrűvel, így ha az eljegyzési gyűrű fehér aranyból készült, a karikagyűrű is legyen ugyanebből.

Az eljegyzési gyűrűt lehetőleg addig ne mutogassuk a barátnőknek, és ismerősöknek, amíg a család nem szerezz tudomást az eljegyzésről, hiszen egy édesanyának semmi sem esik olyan rosszul, mintha a fodrásztól hallja meg hogy a lányát eljegyezték.

 

Az eljegyzési gyűrű nagyságát és formáját úgy válasszuk ki, hogy a viselőjét se zavarja, hiszen egy fodrásznak, vagy egy szakácsnak nem a legjobb választás egy hatalmas kiemelkedő kő a gyűrűn. Itt inkább egy mélyen üllő apró kövekkel díszített szerényebb gyűrű a jó választás.

Ha végképp nem tudunk egyedül dönteni a gyűrűt illetően jó, ha megkérdezzük, kedvesünket ő melyik gyűrűt viselné szívesen az ujján, egy életen át.

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön. >>>>>>>

 

Magyaros csülkös bableves

Hozzávalók (4 személyre): 1 kis füstölt sertéscsülök, 30 dkg szárazbab, 20 dkg sárgarépa, 10 dkg gyökér,

Bővebben...

Ezt ehetjük a fogyókúra ideje alatt is: Garnélával töltött avokádó

Ha nincs ötlete mit egyen a fogyókúra és a diéta alatt itt a finom ízletes tápláló töltött avokádó!

Bővebben...

A Vígszínház színésznője is nyeregbe száll

A hölgyeket Puzsa Patrícia képviseli idén a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamában. A Vígszínház fiatal színésznője egyelőre tehetséges pályakezdőnek számít a világot jelentő deszkákon, a ló nyergében azonban már komoly rutint szerzett.

Bővebben...

Tücsi súlyos sérülés miatt hagyta abba az atlétikát

A sportversenyek a Sláger TV sztárjait is lázba hozzák, ami nem is csoda, hiszen egykor ők is profi versenyzői karrierről álmodtak. Aryee Claudia, azaz Tücsi egy térdsérülés, Nagy Zsolt Leo pedig a tanulás miatt mondott le a versenyzésről, míg Pordán Petra egy véletlennek köszönheti, hogy nem lett belőle profi úszó.

Bővebben...

Ne számold a kalóriákat, inkább csökkentsd a cukorbevitelt!

Sokan salátaevéssel és futópaddal próbálják megőrizni az egészségüket. A szakértők szerint azonban a cukorfogyasztás csökkentésével mérsékelhető a betegségek kockázata.

Bővebben...

A fogyókúra alatt érdemes chia magot fogyasztani!

A chia mag az egyik legkeresettebb szuper food lett az elmúlt években, főleg fogyókúra ideje alatt érdemes fogyasztani, de csak a megengedett mennyiségben.

Bővebben...

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön.

Bővebben...

Ültessünk mediterrán murvafürtöt a kertbe!

Ezt a gyönyörű mediterrán szépséget sok tengerparti országban láthattuk, a kertekben. De itthon is ültethetünk murvafürtöt, amely szép mediterrán kúszónövény lesz kertünkben.

Bővebben...

A leander gondozása és metszése!

Az egyik legszebb mediterrán dísznövényünk a leander amely szinte egész nyáron át díszíti kertünket a szebbnél szebb színes virágokkal!

Bővebben...

Egynyári virágok ültetése kiskertben

Az egynyári virágok ültetésével színes és változatos kiskertet hozhatunk létre kevés pénzből. Ha gyorsan szeretnénk kertünkben valami látványos, virágzó részt kialakítani, az egynyári virágokra mindig számíthatunk. Fillérekből tudunk látványos kertet kialakítani a segítségükkel, és szinte egész nyáron át virágba borítják kertünket, erkélyünket.

Bővebben...

Így varázsoljunk oázist az erkélyünkre!

Sajnos sok lakásban látom, hogy az erkélyek üresen állnak nyáron, vagy épp tárolónak használják. Nincs is ennél szörnyűbb látvány.

Bővebben...

Ezek lehetnek a hajhullás okai

A hajhullás egy igen zavaró állapot, amelyre gyakran semmilyen különösebb magyarázat nincs, mégis bárkit bármely életkorban elérhet.A hajhullás oka sok minden lehet, de érdemes pár alapvető dolgot megvizsgálni.

Bővebben...

Ezt az 5 dolgot tudnod kell az almáról

Az alma évezredek óta hazánk legnépszerűbb gyümölcse, mégis vannak olyan érdekességek, amelyeket kevesen tudnak erről a pirospozsgás finomságról.

Bővebben...

Redőnyakció!

Redőny Akció!

Ha ön 10 nm felett rendel tőlünk redőnyt most 10 % árengedményt adunk!

Redőnyklinika.hu: Megoldás meleg helyzetekre!