Visszaforgatni az idő kerekét mégis lehetséges...??!!!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Dermaroller tűhengeres kezeléssel minimális beavatkozással forgatható vissza az idő kereke !A korszerű bőrfiatalító módszerek és hatóanyagok szinte kivétel nélkül a bőr saját biológiai folyamatainak serkentésén, a sejtszintű építő folyamatok stimulálásán alapulnak: vagyis a bőrt belülről építik újjá.

Bőrünk feszességében legfontosabb szerepet a kollagén- és elasztinrostok játsszák, célunk tehát a kollagén- és az elasztin termelés serkentése. Pontosan ezt a célt szolgálja a bőrben mikroméretű sérülések létrehozása, aminek legegyszerűbb eszköze a tű.

A kollagén indukciós – vagyis kollagéntermelést serkentő - terápia eszköze egy kis henger, az úgynevezett dermaroller, amiből sok apró, hegyes tű áll ki. A bőrön görgetve a dermaroller 20 perc alatt mikrosérülések ezreit hozza létre, melyek a bőr regenerációs, öngyógyító képességét felpörgetik. A dermaroller kezelés tehát a természetes eljárások közé tartozik, mivel a tűszúrások a bőr saját biológiai folyamatait pörgetik fel. A gyógyulási folyamat a kollagén- és elasztin termelés fokozódásával jár együtt. A dermaroller kezelés során bevitt steril és koncentrált hatóanyagok is mélyre jutnak, így belülről támogatják a bőrstruktúra megújulását.  0,25-től 2,5 mm-es tűhosszig végeznek tűhengeres kezeléseket, 2 millimétertől kezdődően pedig már csak orvos kezelhet. A dermaroller rendkívül sokoldalú: a több kezelésből álló terápia akne hegek, ráncok, pigmentfoltok, striák valamint hajhullás ellen is javasolt, sőt speciális hatóanyaggal és körültekintően alkalmazva rozáceások is igénybe vehetik. A helyi érzéstelenítésben történő dermaroller kezelés csupán enyhe bőrpírt okoz, mely gyorsan lecsillapodik, és másnapra teljesen megnyugszik a bőr.

 


„Az arcon, nyakon és dekoltázson alkalmazott dermaroller kúra látványos változást eredményez: a tűszúrásokkal végzett eljárások évekkel fiatalabb megjelenést tesznek lehetővé természetes végeredménnyel” - mondja Dr. Hatvani Zsófia, a Royal Clinics bőrgyógyásza. „A bőr természetes regeneráló folyamatait serkentő biostimulációs kezelés következtében hosszabb távon a bőr visszanyeri feszességét, fiatalos megjelenését. Az így megnyitott csatornákon keresztül a bevitt hatóanyagok is mélyebbre jutnak.” A tűhengeres dermaroller kezelés nem jár fájdalommal, mivel helyi érzéstelenítésben történik. Azon kevés kezelés közé tartozik, melyek a nyak vékony bőrén is alkalmazhatók és látványos javulást eredményeznek.

Kontúrozás felszívódó szálakkal – Fine Thread Contouring

Létezik arclifting fájdalmas műtét nélkül? Igen! A Fine Thread Contouring, vékonyszálas kontúrozási eljárás - az egyik legújabb módszer a laza bőrszövetek feszesítésére és liftingelésére. A bőrön minimális metszéseket ejtenek, és behúzzák a laza bőrszövetet megfeszítő, biológiai úton felszívódó szálakat. A tűszúrás kiváltotta sebgyógyulás új szövetek képződését serkenti, a bőr feszesebb, a pórusok kisebbek lesznek.A vékonyszálas kontúrozási eljárás újradefiniálja az arcot, növeli a volument, csökkenti a ráncokat, mindezt egy mindössze 30 perces beavatkozás alatt. Az eljárás biológiai úton felszívódó szálakkal dolgozik. Egyszerű, minimális a felépülési idő és az eredmény tartós: egy, de akár két évig is fennmarad! Nincs szükség vágásra, nincs szükség varratokra. A tűszúrás kiváltotta sebgyógyulás új szövetek, kollagén képződését serkenti, aminek következménye a bőr rugalmasságának és feszességének fokozódása, a pórusok méretének csökkenése. Minimálisan invazív – vagyis a legkisebb mértékű fizikai beavatkozással jár - minimális a bevérzés kockázata, és sminkkel fedhető, így nincs felépülési idő. Arcon és testen is alkalmazzák. Más kollagén indukciós – azaz a kollagéntermelést serkentő - terápiákkal kombinálható (rádiófrekvencia, lézer, kémiai peeling, stb.) Az eredmény tartósságát segíti, ha az eljárást egymás után 2-3 alkalommal ismétlik.www.royalclinics.hu

A szálbehúzás, mint terápia

A nyugati kultúrában arcfeszesítésre használt szálbehúzás a távol-keleti gyógyászat egyik évezredes módszere, melyet számos szimptóma kezelésére használnak bőrbetegségektől és visszértől kezdve, ízületi fájdalmakon és mandulagyulladáson keresztül egészen az irritábilis bélszindrómáig.

Az évezredes hagyományokkal bíró keleti medicina alapja, hogy mind a test mind a lélek egészsége szükséges ahhoz, hogy valóban egészségesek legyünk. A testi-lelki harmónia fontos feltétele pedig az életenergia szabad áramlása. Az energia áramlásának leggyakoribb akadályát a csomós izmok képezik.
Mondhatjuk persze, hogy ez valamiféle spirituális hókuszpókusz, de érdemes tovább olvasni, mivel az indoklás igencsak logikus:

Az idegek és a vérerek a muszkuláris membránok közt futnak, azaz ha az izmok meg vannak keményedve és nyomják az idegeket és ereket, megakadályozzák azok megfelelő működését. A csomós izmok által elnyomott idegek és véredények különféle elváltozásokat okozhatnak a végtagokban, a testben és a belső szervekben.
Az emberi test 60 billió sejtből áll és minden egyes sejtjét a vérrel érkező oxigén táplálja. Magától értetődő, hogy a nem jól táplált sejtek működése valamilyen formában sérül. A sejtek mitokondriumában termelődik a szervezet működéséhez szükséges energia, amihez tápanyagokra és oxigénre van szükség. Ha ez a rendszer nem működik megfelelően a test fokozatosan megbetegszik.

A szálbehúzás célja egy adott testrész illetve terület működésének helyreállítása, egyúttal az életenergia szabad áramlásának biztosítása.
A szálbehúzás jótékony hatásai közt szerepel a stressz csökkentés, a fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség növelése, fájdalomcsillapító hatás, immunerősítés, nyirokkeringés élénkítése, az elasztin és kollagén termelés serkentése, gyulladáscsökkentés, izomstimuláló illetve izomlazító hatás.

Felsorolni is hosszú lenne, mi minden kezelhető szálbehúzással – többek közt pikkelysömör, ekcéma, herpesz, visszér, pajzsmirigy-rendellenesség, ízületi panaszok, könyökfájdalom, nyaki porckorong elváltozások, ágyéki porckorong sérv, madula gyulladás és irritábilis bélszindróma.

A szálbehúzás tehát tudományosan megalapozott, nagy hagyományokkal rendelkező, elterjedt módszer. Kézenfekvő volt, hogy a szépségipar is felfedezi magának. Az arcfeszesítés, ráncsimítás mellett asszimetrikus orr és száj korrekciójára, ezen felül táskás, dagadt szemhéj korrigálására és állkapocs helyrehúzására is használják a módszert.

Az arc megfiatalítására használt legkifinomultabb szálbehúzási technika felszívó bio-szálakkal történő Fine Thread Contouring eljárás.

FineThreadContouring – bőrfeszesítés felszívódó szálakkal

A Fine Thread Contouring(FTC), vékonyszálas kontúrozási eljárás - az egyik legújabb módszer a laza bőrszövetek feszesítésére és liftingelésére: újradefiniálja az arcot, növeli a volument, csökkenti a ráncokat, mindezt egy mindössze 30 perces beavatkozás alatt. Az eljárás biológiai úton felszívódó szálakkal dolgozik. Egyszerű, minimális a felépülési időés az eredmény tartós: egy, de akár két évig is fennmarad!

Az eljárás során helyi érzéstelenítés mellett a bőrgyógyász a bőrön minimális metszéseket ejt, és behúzza a laza bőrszövetet megfeszítő szálakat – tudjuk meg Dr. Csernus Krisztinától, a Royal Clinics bőrgyógyászától. Nincs szükség vágásra, nincs szükség varratokra. A tűszúrás kiváltotta sebgyógyulás új szövetek, kollagén képződését serkenti, aminek következménye a bőr rugalmasságának és feszességének fokozódása, a pórusok méretének csökkenése. Minimálisan invazív – vagyis a legkisebb mértékű fizikai beavatkozással jár - minimális a bevérzés kockázata, és sminkkel fedhető, így nincs felépülési idő. Arcon és testen is alkalmazzák. Más kollagén indukciós – azaz a kollagén termelését serkentő - terápiákkal kombinálható, mint például a rádiófrekvencia, lézer, kémiai peeling. A Fine Thread Contouring leglátványosabban kezelés után 1-2 hónappal éri el hatását, de az eredmények fokozatosan és elhúzódva fejlődnek ki.

Hogyan hatnak a szálak?

A vékonyszálas kontúrozás két hatást kombinál: a liftinget és regenerálást. A liftinghatás azonnali, ugyanakkor diszkrét, mivel a szöveteket természetesen emeli meg és támasztja alá. A regenerációs hatás fokozatos és szintén természetes: a polidioxanon (PDO) anyag, a szálak alapanyaga, már több éve ismert és alkalmazott sebészeti varróanyag. Teljes mértékben biokompatibilis az emberi szövetekkel, és teljes mértékben le is bomlik. A szál befűzése után a bőr mélyebb rétegeit stimulálja, és természetes módon ösztönzi a szervezetet a saját kollagén termelésére. Ez a folyamat, az idő elteltével fokozatosan segíti a laza területek kötőszövetének volumennövekedését, és visszaállítja a fiatalosabb szöveti állagot és kontúrokat.

A szál többféle típusú és hosszúságú lehet. Jellemzően több szálat szúrnak be egy területre, a kívánt hatás, a bőr lazasága, az egyéni adottságok, az életkorfüggvényében. Ezért nehéz előre megmondani pontosan hány szálra lesz szükség a beavatkozás során. Átlagosan az arc kezelésekor (orcák és állkapocs, áll vonala) körülbelül 60 szálat implantálnak. A kezelés látványossága fokozható további COG típusú, fogazott szál befűzésével. 

A Fine Thread Contouring alkalmazható önmagában, de remekül kombinálható biofiller, botox, PRP (Drakula terápia) kezelésekkel is.

     Mely területek kezelhetők szálbehúzással?

-ARCKONTÚR: Újradefiniálja az arckontúrt. Az orcák teltebbek lesznek, a bőr visszanyeri feszességét.  

-ÁLL: Az állvonal visszanyeri fiatalos kontúrját. 

-ORCÁK: Az orcák teltebbek lesznek.  Az orr-ajak barázda megjelenése javul. 

-SZEMÖLDÖK, HOMLOK: Megemeli a szemöldök vonalát, simul a homlok (ezen a területen viszonylag nagy a bevérzés kockázata).  

-NYAK: A nyak bőre visszanyeri tónusosságát és simábbnak tűnik.

-HAS: Feszesíti a laza bőrt. 

-FELKAROK: A karok bőre feszesebbé, tónusosabbá, tömörebbé válik.  

-FENÉK, COMBOK: Kontúrosabb, feszesebb alak. 

Melyek az FTC kezelés ellenjavallatai?

Ha a szál összetevőjére allergiás, a kezelés nem végezhető el. Az orvost értesíteni kell lidocain allergia esetén. Kontraindikációk: aktuális fertőző megbetegedés (pl. influenza), krónikus betegség súlyos tünetei, mentális betegségek, rákos megbetegedés, terhesség, keloid hegképzési hajlam, bizonyos vérbetegségek (pl. véralvadási zavar), szisztémás betegségek. www.royalclinics.hu

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön. >>>>>>>

 

Kajszis mandulás muffin recept

Hozzávalók: (12db-hoz),15 dkg vaj, 15 dkg cukor, 1 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, vanília aroma, 20 dkg liszt, 1/2 csomag sütőpor, 1 dl tej, kajszi lekvár, mandula.

Bővebben...

Füstölt sonkás csirke pirított mandulával

Ha eddig unalmasnak találta a csirkés ételeket a konyhájában, akkor készítse el ezt a különleges mandulás füstölt sonkás csirkét, garantáltan új ízélmény lesz!

Bővebben...

Oláh Gergő a Got Talent színpadán

A Hungary’s Got Talent első élő elődöntő adásának extra produkciójaként az X-Faktor 2012-es győztese, Oláh Gergő énekli majd az RTL Klub vadonatúj filmsorozatának, a Válótársaknak a főcímdalát.

Bővebben...

A régi város színésznője

Emlékezetes alakításokhoz nem kell sok idő. Ha az idei díjszezon esélyeseiről van szó, Michelle Williams neve mindenképpen szóba kerül.

Bővebben...

A fülakupunktúra akár nyolc hét alatt lefogyaszthat

Egy friss kutatás során kiderült, hogy az elhízott résztvevők testtömegindexe akár hat százalékkal is csökkenhet a kéthónapos akupunktúrás kezelés hatására.

Bővebben...

5 tipp, ami hízókúrához és fogyáshoz is hasznos

Mik lehetnek egyaránt hasznosak hízó- és fogyókúrához? Ha azt hisszük, hogy olyan nagy különbség van a két cél között, tévedünk.

Bővebben...

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön.

Bővebben...

Tényleg gyógyító ereje van a húslevesnek?

A csirkehúslevesnek számos – például a zsidó-arab vagy a kínai – kultúrában tulajdonítanak gyógyító erőt, és bár tudományosan nem sikerült kimutatni, pontosan miben rejlik jótékony hatása, arra már több kutatás rávilágított, hogy megfázás esetén valóban segít a szervezetnek legyűrni a kórokozókat.

Bővebben...

Krémes fagylalt, vagy ropogós müzli szelet?

Krémes fagylalt, vagy ropogós müzli szelet? A legújabb kutatás szerint az élelmiszerek textúrája befolyásolja az emberek étrendi választásait.

Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím:*
Név:

 

10 természetes vitaminpótló növény!

A vitamin pótlása fontos szervezetünk működéséhez. Bemutatjuk a legjobb 10 természetes vitaminforrást,és gyógynövényt, amelyek különleges gyógyító hatással bírnak.

Bővebben...

Bőrbetegség ellen együnk D vitamin!

A D-vitamin segít csökkenteni a gyakori bőrbetegséggel, a pikkelysömörrel járó gyulladást. A betegség miatt viszkető, vörös kiütések jelennek meg a bőrön.

Bővebben...

Együnk a szép arcbőrért!

Régóta dicsérik a kollagént, mivel jó az öregedés ellen, feltölti az ajkakat, és eltünteti a szarkalábakat.

Bővebben...

otthoni professzionális kávé- és teakészítés alapjai, ahogy egy barista ajánlja

Magyarországon a csapvíz szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. Ám előfordulhat, hogy a csapvíz utószűrése szükséges, hogy ízét kellemesebbé tegyük, és a kávégépünket megóvjuk a vízkőtől.

Bővebben...

Redőnyakció!

Redőny Akció!

Ha ön 10 nm felett rendel tőlünk redőnyt most 10 % árengedményt adunk!

Redőnyklinika.hu: Megoldás meleg helyzetekre!