Így szervezzük meg az esküvőnket!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Egy esküvő szervezése számtalan döntéssel, feladattal és ráfordított idővel jár, ám ha úgy döntünk, nem fogadunk esküvőszervezőt szívesen segítünk pár tippel és tanáccsal hogyan is fogjunk hozzá!

 

Az esküvő időpontja helyszíne a virágcsokor, a torta, a dekoráció a menüsor még felsorolni is sok mennyi mindenre kell odafigyelni egy esküvő szervezésénél. Jó, ha időben kezdjük el a szervezést akár már egy évvel a nagy nap előtt így elkerülhetjük a kapkodást és az elhamarkodott döntést.

Ma egyre többen költenek súlyos összegeket akár milliós összeget is a nagy napra, hiszen mindenki azt szeretné, hogy ez legyen élete legszebb napja, ám egy egyszerű családias esküvőt is lehet különlegessé varázsolni.

Ha időben kezdünk neki a tervezésnek bőven lesz időnk kiválasztani a legjobb variációt. Ahhoz hogy dönteni tudjuk az ideális álom esküvőről jó, ha összegyűjtünk számtalan kelléket. Vásároljunk meg minden esküvői magazint vagy kérjük meg ismerőseinket, hogy ők is kérjék meg barátaikat, ha van, valakinek ilyen magazinja küldje el számunkra. A sok esküvői újságból szedjük ki a legjobb ötleteket, tippeket és ezt jegyezzük le egy füzetbe, vagy az újság kivágásokból készítsünk el egy egész albumot.


Ezen kívül szerezzünk be anyag és színmintákat is, majd ezeket egy zsinórra felfűzve akasszuk fel a szekrény oldalára. Jó, ha elsőre nem is próbálunk meg dönteni és ne is gondolkodjunk azon melyik lesz a jó választás, majd ha mindenből szereztünk kellő mennyiséget ráérünk dönteni.

Ha átlapozunk 5-10-15 esküvői magazint olyan sok lesz hirtelen az információ áradat, hogy pláne nem lehet majd dönteni, hagyjuk, hogy leülepedjen bennünk a sok információ és letisztult fejjel tudjunk dönteni. Nézegessünk a különböző színeket, szalagokat, anyagokat majd egy hét múlva már magától fog jönni a helyes döntés.

Vezessünk, naplót ahová minden kis apró ötletet feljegyezhetünk, hiszen lehet, hogy épp hazafelé látunk meg egy bolt kirakatában valamit, ami ötletet ad, haza érünk, leírjuk a füzetbe, így biztos, hogy nem megy feledésbe.


Húzzunk, ki a szobán keresztül egy kötelet majd mintha ruhákat akasztanánk, rá lógassunk fel rá kis anyagmintákat, szalagokat, vagyis az ötletforrásokat gyűjtsük itt össze egymás mellé. De egy egész ötletfalat is berendezhetünk, nincs másra szükség, mint egy nagyobb falfelületre és egy parafatáblára ahová feltűzhetünk minden fontos információt vagy kelléket.

Jó, ha beszerzünk egy határidő naplót is, amelybe már előre beírjuk, milyen feladatot meddig kell elvégezni és határidőket tűzzünk ki magunk elé, pl. jövő hónap 20-ig le kell foglalni az éttermet, vagy XY hónap 14-ig ki kell küldeni a meghívókat. Így elkerülhetjük a kapkodást és minden feladatra kényelmes jut időnk.


Ha úgy érezzük, egyedül nem bírunk, el ennyi feladattal vonjuk be a családtagokat, barátnőket, és bízzunk rájuk is kisebb feladatokat. Egy esküvő hangulata lehet romantikus rózsaszín fehér összeállításban, elegáns, tiszta hófehér, arany vagy elefántcsontszín összeállításban, de lehet vidéki, vagy vidám sárga lila, vagy pink és narancssárga összeállításban. A dekorációnál lehetőleg három színnél többet ne keverjünk egymással, és a színek legyenek egymással harmóniában és összhangban.

 

Számtalan apró kis ötlettel lehet egy esküvőt különlegessé tenni úgy, hogy közben a költségeket sem növeljük meg túlságosan. Tervezzünk mediterrán esküvőt kagylókkal és tengeri motívumokkal, vagy egy romantikus esküvőt gyertyákkal és virágokkal. A lényeg hogy az esküvő az ifjú pár ízlését és személyiségét adja vissza.

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön. >>>>>>>

 


Egészséges rakott karfiol kölessel készítve

Hozzávalók: 60 dkg karfiol tisztán mérve, 5 dkg hántolt köles, 2 tojás, 3 dl tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 evőkanál zsemlemorzsa, késhegynyi tört borókabogyó, só és törött fehér bors, ízlés szerint.

Bővebben...

Süssünk lángost hétvégére

Hozzávalók: 40 dkg finomliszt, 2 db közepes nagyságú főtt burgonya, 3 dkg friss élesztő, 1 mokkáskanál cukor, 1-1 1/2 dl tej, 1 tojás sárgája, 1 teáskanál só; olaj a sütéshez.

Bővebben...

Kit vonz az éjszaka?

Lassacskán kiderül, hogy mindenki imádja a 30-as éveket. És a gengszterfilmeket.

Bővebben...

Szegény színész Vakációzik

A Vakáció-ban (Vacation, hazai bemutató: augusztus 27.) minden megtörténik, ami egy autózva nyaraló négytagú családdal megtörténhet. Sőt, sokkal több.

Bővebben...

Gyümölcsöstál a karcsúság titka

Azok a nők, akik teli gyümölcsöstálat tartanak a konyhapulton, csaknem 6 kilogrammal könnyebbek – derül ki egy friss kutatásból. A Cornell Egyetem munkatársai 200 amerikai háztartásban fotózták le a konyhapultot, majd lemérték az ott élő nők súlyát.

Bővebben...

A fogyókúra sikere fejben dől el!

Az, ahogyan étkezési szokásainkra gondolunk, igenis meghatározza azt, hogy képesek vagyunk-e fogyni. Aki úgy tekint magára, hogy alapvetően egészségesen táplálkozik, nagyobb eséllyel szabadul meg könnyen a fölösleges kilóktól, mint az, aki bűntudatot érez a témával kapcsolatban – tudjuk meg a Winina State University friss kutatásából.

Bővebben...

Mind különlegesek vagyunk!

 

Készíts magadról egy képet, töltsd fel Instagramra, használd a #legszebbszemek, #legszebbarc, #legszebbszaj hashtag valamelyikét, valamint a @dm_magyarorszag taget, és nyerd meg a L’Oréal Paris szépségnapot!

A játék időtartama: 2017.03.30 – 04.23.


 

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön.

Bővebben...

A klemátisz ültetése és metszése!

Ez a gyönyörű kúszó növény, hatalmas lila vagy fehér virágaival nyáron szemkápráztató látványt nyújt kertünkben.

Bővebben...

A kánna ültetése és gondozása

A kertbarátok egyik kedvenc növénye a kánna, mivel hatalmas piros és színes virágával a legjobb tömeg és színhatás érhető el a növénnyel.

Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím:*
Név:

 

8+1 tipp a komposztáláshoz kiskertben

Mit is jelent a komposztálás pontosan? Organikus eredetű háztartási és kerti hulladék felhasználásával és a természetes korhadási folyamat segítségével a föld számára tápláló humuszt készítünk. A biológiai folyamat során a hulladékok, melléktermékek szerves anyagai humuszszerű anyaggá alakul át.

Bővebben...

Négy évszakos kerti kalendárium

Egy kert tervezése során nem árt, ha figyelembe vesszük a négy évszak szezonális növényeit, és az aktuális kerti munkákat.

Bővebben...

Ezért ne fogyassz alkoholt étkezés előtt!

Egy kutatás kimutatta, hogy az evés előtti alkoholfogyasztás hatására az agy jobban összpontosít az ételek aromájára, ezáltal arra készteti az embert, hogy többet egyen.

Bővebben...

A vásárlás javítja a memóriánkat

Az idősebbek jelentősebb agykapacitást használnak vásárlás közben, hogy összehasonlítsák a termékeket, és kiválasszák közülük a legjobbat – derül ki egy friss kutatásból.

Bővebben...

Redőnyakció!

Redőny Akció!

Ha ön 10 nm felett rendel tőlünk redőnyt most 10 % árengedményt adunk!

Redőnyklinika.hu: Megoldás meleg helyzetekre!