5 fontos kellék, amelyek nem hiányozhatnak a sminkkészletünkből!

A jó smink elkészítéséhez, jó alapanyag és kellékek kellenek. Bemutatunk öt olyan alap felszerelést, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen smink készletből sem.

 

Alapozó szivacs:

A tartós smink készítésének egyik alapja a jó sminkszivacs használata. Ma már számtalan formában megvásárolhatjuk az illatszer boltokban, amelynek anyaga legtöbbször egy szilikon kaucsuk, felülete finom és puha.

Használata:

Tegyünk a kézfejünkre egy kevés folyékony alapozót, majd itassuk fel a szivaccsal, és egyenletesen vigyük fel vele az alapozót bőrünkre.

Púderecset

Púderecsetből is nagy a választék, ennek segítségével könnyen tudjuk felvinni arcunkra a porpúdert. A porpúder segít rögzíteni az alapozót és megszünteti a bőr ragyogását. Ne felejtsünk el a púderecset mellé egy másikat is vásárolni, amelyikkel a pirosítót visszük fel arcunkra. A jó minőségű púderecsetet sokáig tudjuk használni, ha havonta egyszer kimossuk langyos vízben.

Kozmetikai kendő

A fürdőszoba egyik fontos kelléke, amelynek a célja, hogy felitassuk a bőrről a felesleges zsiradékot, lemossuk a krém maradékát, vagy épp a felesleges rúzst letöröljük ajkunkról.

Ma már érdemes külön sminklemosó kendőt és más törlőkendőt is vásárolni, így nyáron áttörölhetjük vele kezünket, arcunkat, is a nagy melegben.

 

Szemöldökcsipesz

A szemöldök csipesz használatát nem kell senkinek bemutatni, azonban jó, ha tudjuk, hogy használatát nem szabad túlzásba vinni. A szemöldök egy természetes keretet ad arcunknak, és nagyban befolyásolja az arckifejezést.

A túlzottan kiszedett szemöldök természetellenessé teszi arcvonásukat, így érdemes vele óvatosan bánni, vagy bízzunk szakemberre ezt a feladatot. A szőrszálakat mindig növekedésükkel megegyező irányba tépjük ki.

Nagyítótükör

Amikor a fürdőszobában kisminkeljük magunkat, boldogan lépünk ki az utcára, ám gyakran csak ekkor döbbenünk rá, hogy a smink túl erős lett. Épp ezért fontos hogy a sminket mindig nagyítótükör előtt természetes fénynél készítsük el.

A nagyítótükörben láthatjuk, hogy hol nem egyenletes az alapozó, könnyebb lesz kiszedni a szemöldököt, és a rúzsozást is szebben végezhetjük. Ma már mini nagyítótükröt is vehetünk, amely elfér a táskánkban, így akár a munkahelyen is tudjuk használni.

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön. >>>>>>>

 

Finom fűszeres túrós szendvics recept

Ha szeretnénk egy egészséges finom szendvics, amely még fogyaszt is, próbáljuk ki a következő zöldfűszeres szendvicset.

Bővebben...

Zsályás csirkés metélt

Ha egy egyszerű finom, de gyors vacsora receptet keres, íme, a gombás csirkés metélt, amely pillanatok alatt elkészül.

Bővebben...

Egy igazán dögös vámpírvadász

Kate Beckinsale elképesztő formában van. A 41 éves színésznőt a People többször beválasztotta a világ 100 legszexibb nőjét tartalmazó listájába, és az Esquire is megszavazta neki A világ legszexibb nője címet.

Bővebben...

A valódi Bébi úr

Most akkor a valóság másolja a filmeket, vagy a filmek a valóságot?

Bővebben...

7 súlyos hiba, amivel gátolod a fogyókúra sikerét

Ha fogyni szeretnénk, gyakran teszünk olyan logikusnak tűnő dolgokat, melyekről azt gondoljuk, segítik a súlycsökkenést, pedig valójában nem a fogyáshoz, hanem inkább súlyunk gyarapodásához járulnak hozzá.

Bővebben...

Így vedd rá magad a fogyókúra elkezdésére!

Te is magadra szedtél pár kilót a télen, és ideje lenne fogyókúráznod? A legnehezebb – mint mindent – elkezdeni azt. A következő tippek segítenek neked abban, hogy belevágj a fogyókúrába:

Bővebben...

Íme, a titok hogy gyönyörű virágzó muskátlink legyen nyáron

Mi a titok, hogy az erkélyen egész nyáron át gyönyörű, dúsan virágzó muskátliban gyönyörködjünk? Összeszedtünk néhány hasznos tippet, amelyeket betartva a legszebb muskátlival dicsekedhetünk lakóhelyünkön.

Bővebben...

Hogyan öltözködjünk divatosan, ha van egy kis súlyfeleslegünk?

Rajtad is van egy kis súlyfelesleg, de mégis szeretnél divatosan öltözködni, sőt karcsúbbnak tűnni a ruháidban? Akkor a következő öltözködési tanácsok segítenek neked abban, hogy hogyan mutasd meg a legjobb formádat, mi módon lehetsz vonzó, és ezáltal magabiztos!

Bővebben...

A gének miatt sózzák agyon egyesek az ételt?

Egy friss kutatás szerint genetikailag belénk van kódolva, hogy mennyire szeretjük sósan az ételt, mennyire erősen fűszerezzük azt, és ebből következően tulajdonképpen az is, hogy milyen mértékben veszélyeztetjük szívünk egészségi állapotát.

Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím:*
Név:

 

D vitamin (kalciferol) Egyre nagyobb figyelmet kap a D vitamin

A D vitaminról ritkán hallunk, pedig épp oly fontos szervezetünk számára, mint a C vagy a B vitamin. A lakosság, sőt azt emberiség nagy része D vitaminhiányban szenved, amelynek az egyik oka, hogy D vitaminhoz csak nyáron jut hozzá a szervezet, amikor napfény éri.

Bővebben...

Csodaszerek –e a vitaminok?

A vitaminok az utóbbi években egyre több figyelmet kapnak, és szinte havonta lát napvilágot egy új vitamin készítmény, amely fiatalságot, erőnlétet és jó közérzetet biztosít.

Bővebben...

Az orvosok elmerülnek az elektronikus adminisztrációban

Az amerikai orvosok azt panaszolják, hogy kiégettnek érzik magukat és elégedetlenek a munkájukkal a számítógépes űrlapok kitöltésére fordított aránytalanul hosszú idő miatt.

Bővebben...

A nők igenis kérnek fizetésemelést, de nem kapják meg

A közhiedelemmel ellentétben a nők épp ugyanolyan gyakran kérnek fizetésemelést, mint férfi kollégáik, ők azonban kisebb eséllyel kapják azt meg. A férfiak 25 százalékkal nagyobb valószínűséggel kapnak magasabb bért, ha kérik – derül ki a Cass Business School, a University of Warwick és a University of Wisconsin közös kutatásából.

Bővebben...

Redőnyakció!

Redőny Akció!

Ha ön 10 nm felett rendel tőlünk redőnyt most 10 % árengedményt adunk!

Redőnyklinika.hu: Megoldás meleg helyzetekre!