csütörtök, 18 január 2018

Ezek az élelmiszerek nem csak a szívrohamtól, az ínybetegségtől is megvédhetnek

A Harvard-i Orvosi Egyetem kutatói megállapították, hogy a már sokat emlegetett omega-3 zsírsavak egy más területen is hasznosnak bizonyultak. Ugyanis ezek a halolajban megtalálható értékes anyagok segítenek az ínybetegségek kivédésében is.

Hány százalékkal csökkentheti az aszpirin a rákkockázatot?

Három brit kutatás is alátámasztja, hogy a szívroham elleni harcban alkalmazott aszpirin a rák megelőzésében és kezelésében is szerephez juthat.

Ezek az útifűmaghéj előnyei

Méregtelenítés természetesen,emésztés javítása természetesen, vagyis részletesebben ezek az útifűmaghéj előnyei:

Amiért érdemes spirulina algát fogyasztanod

A spirulina algát szerencsére egyre többen ismerik és fogyasztják Magyarországon is, ez pedig igazán örömteli hírnek tekinthető, hiszen ez az egyszerű növény hihetetlen sok vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz.

Segítség, nős férfit szeretek!

Már az első találkozáskor úgy érezzük, hogy megtaláltuk a tökéletes férfit. Kedves, humoros, vicces, okos, figyelmes.

Egyszóval a herceg fehér lovon, akire már kislánykorunk óta vártunk. Lelki szemeink előtt már meg is jelennek a jövőbeli közös élet momentumai. Ám egy szemvillantás alatt lepottyanunk a földre, amikor a férfi kezére téved a pillantásunk, amin bizony azon ott csillog az egyértelműen jelzésértékű karikagyűrű. Ami nem jelent mást, minthogy potenciális jelöltünk egy másik nő mellett hajtja álomra a fejét esténként.

Megéri belemenni egy ilyen viszonyba?

Miután felocsúdtunk az első sokkból, rajtunk a sor, hogy eldöntsük, ennek ellenére is belevágunk-e a kapcsolatba? Ha igen a válaszunk, jobb, ha már az elején tisztázzuk magunkban, hogy bizony nehéz fába vágtuk a fejszénket és nagy az esélye, hogy a végén csatát veszítünk. Tudjuk, hogy a rózsaszín köd sokunkat megakadályoz abban, hogy józanul ítélkezzünk, de próbáljuk nem elveszíteni a fejünket és mérlegelni. Akár listát is írhatunk pró és kontra érvekkel. Ha úgy döntünk, hogy egy nős férfit választunk párunknak, készüljünk fel arra, hogy a kedves bánásmód ellenére valószínűleg nem mi leszünk az elsők és a legfontosabbak a másik életében. A feleség folyton képben lesz, akivel kapcsolatosan kénytelenek leszünk többnyire negatív kicsengésű történeteket végighallgatni. Tipikusan azt, hogy elhidegültek egymástól, hosszú idők óta nem is élnek szexuális életet, csak a gyerekek és a vagyon tartja össze a házasságukat. Ezt a mesét akár még el is hinnénk, ám a jelenlétünkben megejtett bizalmas, a feleséggel folytatott telefonbeszélgetések nem a pozitív érzéseket fogják erősíteni bennünk. Vagyis párunk házassága egyáltalán nem hever romokban, mint ahogy azt lefesti előttünk. Tudjuk azt is, hogy a tiltott gyümölcs mindennél édesebb, de készüljünk fel arra, hogy egy nős férfi mellett csak a szeretői szerep és a titkos viszony marad nekünk. Ami akár még izgalmas is lehet, de nem abban az esetben, ha fülig szerelmesek vagyunk és csak arra várunk minden idegszálunkkal megfeszítve, hogy a férfi útilaput kössön a felesége talpára, mondván, rájött arra, hogy egyedül csakis mi jelenthetjük számára a boldog jövőt. Továbbá készüljünk fel arra is, hogy sok magányos, sírással telt órára és egyedüllétre leszünk ítélve egy ilyen viszonyban. Az egyedül töltött ünnepekről nem is beszélve. Ugyan vonzó lehet, hogy egy nős férfi mellett csak a gondtalan élet vár ránk, mert a gondját-baját nem velünk fogja megosztani, ezt inkább meghagyja a feleségének. Igen ám, de ismerjük a mondást, miszerint minden örömben van üröm. Tehát az a gondtalan élet valószínűleg ki fog merülni pár lopott órában és titkos légyottban, sajnos nem túl sűrűn. Esetleg egy egy-két napos utazásban egy olyan helyre, ahol kizárt az ismerősökbe való botlás. A nős férfivel fenntartott viszony azt a kellemetlenséget is maga után vonja, hogy szinte állandó készenlétben kell állnunk, mert sosem tudhatjuk, hogy a másik mikor tudja szabaddá tenni magát számunkra egy kis időre. Míg a hétvége egyértelműen a feleségé és gyerekeké, hiszen így nem adódik semmiféle gyanúra okot adó körülmény, addig nekünk maradnak a dolgos hétköznapok.

Mi az oka, hogy sok nő mégis rábólint egy ilyen viszonyra?

Bárkiből, bármikor válhat szerető.  Azok a nők, akiket stabil alapokon álló önértékeléssel áldott meg a sors, akik tisztában vannak a saját értékeikkel és bíznak a pozitív jövőben, azok hamar felhagynak egy ilyen viszonnyal. Ők nem félnek nyilvánosságra hozni a kapcsolatot és nem hajlandók a férfi szabályai szerint játszani.  Viszont az a nő, aki sérült önértékeléssel és énképpel rendelkezik, könnyebben beleragad a szeretőségbe és sokáig ott is marad. Az okok általában a nehéz sorsú, bántalmazásokkal, a környezet által a képességeket el nem ismerő és ledegradáló magatartással tarkított gyerekkorban keresendő. Az ilyen légkörben felnövő nők nem hiszik el magukról, hogy ők annál értékesebbek, minthogy az örök szeretői szerepre legyenek hivatottak. Annak ellenére, hogy lelkileg nem elégíti ki őket a viszony, azzal nyugtatják magukat, hogy legalább nincsenek teljesen egyedül, mert jobb az a kevés, mintha egyáltalán nem jutna nekik semmi sem.

Ha a sok intő jel ellenére mégis belehabarodtunk egy nős férfibe, gondoljuk végig, hogy érdemes-e akár éveket elpazarolni a várakozásra, hogy egyszer másodikból elsők leszünk, miközben hatalmas sebességgel robog el mellettünk az élet, számtalan boldogságot ígérő lehetőségével együtt. Egy szeretői viszonyba egy idő után könnyen belefáradunk lelkileg, arról nem is beszélve, hogy előbb-utóbb az idegeinket is felőrölheti. Persze a döntés a mi kezünkben van, de mérlegeljünk, hogy tényleg megéri-e értékes éveket elvesztegetni az életünkből csak azért, mert egy olyan szekér után futunk, ami talán sosem fog felvenni.

Izsák Adrienn

Ha tetszett a cikk kérjük lájkold, vagy oszd meg a Facebookon a cikk tetején levő gombokkal, vagy Facebook oldalunkon! >>>>>>>>

Kiderült, miért hívták Som Lajost főnöknek zenésztársai

Kiderült, miért hívták Som Lajost főnöknek zenésztársai

Kiderült, miért hívták Som Lajost főnöknek zenésztársai

Igazi csemegét kínál a nézőknek...

Tovább a cikkhez
Elzavarta otthonról feleségét az Irigy Hónaljmirigy dobosa

Elzavarta otthonról feleségét az Irigy Hónaljmirigy dobosa

Elzavarta otthonról feleségét az Irigy Hónaljmirigy dobosa

Kabai Lacinál betelt a pohár…...

Tovább a cikkhez
Belépett a kétszázezresek közé A Viszkis

Belépett a kétszázezresek közé A Viszkis

Belépett a kétszázezresek közé A Viszkis

December 11-én immár a kétszázezredik...

Tovább a cikkhez
Sosem hinnéd, mi az, ami még több evésre sarkallhat

Sosem hinnéd, mi az, ami még több evésre sarkallhat

Sosem hinnéd, mi az, ami még több evésre sarkallhat

Minél élénkebben fel tudja...

Tovább a cikkhez
Már egy ilyen éjszaka után kimutatható a vérből a korai öregedés jele

Már egy ilyen éjszaka után kimutatható a vérből a korai öregedés jele

Már egy ilyen éjszaka után kimutatható a vérből a korai öregedés jele

Aki négyből egy éjszakán...

Tovább a cikkhez
Ezek az internetes oldalak segíthetnek a dohányzásról való leszokásban

Ezek az internetes oldalak segíthetnek a dohányzásról való leszokásban

Ezek az internetes oldalak segíthetnek a dohányzásról való leszokásban

Felejtsük el a fényképfeltöltést...

Tovább a cikkhez

Egészséges és gyors reggeli chia puding eperrel és zabpehellyel

Chia puding

Szeretnél egy olyan reggelit, amelytől nem leszel éhes egy óra múlva és még egészséges is? Akkor reggelre készítsd el ezt a finom epres chia pudingot, és akár a munkahelyedre is magaddal viheted!

Bővebben...:

Így készül a kókuszvíz házilag

Kókuszvíz

A kókuszból készült italok nem csak mennyei ízükről híresek, de egészségesek és sokoldalúan is felhasználhatóak. Sajnos, a boltban viszont irreálisan sokat kérnek értük, ha egyáltalán lehet kapni ilyesmit, mi viszont egyszerűen kicselezhetjük őket, így készül a kókuszvíz házilag:

Bővebben...:

Így etesd a madarakat télen

Madáretetés

A tél közeledtével sokan éreznek arra, hogy madáretetőt telepítsenek, így segítve a kerti madarak túlélését. Ahhoz, hogy a madarakkal jót tegyél, mindenképpen így etesd a madarakat télen, s  meglásd, csivitelésükkel meghálálják.

Bővebben...:

Tippek a karácsony utáni diétához

Karácsony utáni diéta

Az a nagyon rossz hírem van számodra, hogy a karácsony utáni diétát már karácsonykor, sőt előtte el kellene kezdened. Ha ez nem sikerül, mert elcsábított a sok illat és íz, a szaloncukor, a bejgli, meg a zserbó, ami csak karácsonykor van, ráadásul disznóvágás volt a családban, és a friss kolbászt, meg hurkát sem tudtad kihagyni, nos akkor jöjjenek a tippek a karácsony utáni diétához.

Bővebben...:

3 fogyókúrás tea házilag

Az ünnepek közeledtével érdemes időben felkészülni nem csak a sütés-főzésre, de az esetlegesen felszedett plusz kilók leadására is. Ehhez segítségül megmutatjuk, hogyan készíthető el az alábbi 3 fogyókúrás tea házilag. 

Bővebben...:

A napi öt étkezés a fogyás titka?

Előfordult már veled, hogy fogyókúraként szinte alig ettél és hízni kezdtél? Talán mégsem koplalásra van szükség, ha karcsúbb alakot szeretnél? Lehet, hogy a napi öt étkezés a fogyás titka?

Bővebben...: