Paleo gesztenyés palacsinta recept
Hozzávalók:
3 közepes méretű tojás
8-10 evőkanál gesztenye liszt
1 dl kókusztej
2 dl szénsavas ásványvíz
1 evőkanál édesítőszer, vagy nyírfacukor
1 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés:
A tojásokat üsd bele egy tálba, majd villával verd fel. Ezután add hozzá a gesztenyelisztet, a kókusztejet, öntsd bele az ásványvizet és egy kézi vagy gépi habverő segítségével keverd ki a tésztát csomómentesre. Ízesíts be egy pici sóval, édesítőszerrel, majd végül az olajat is keverd bele a tésztába, így nem fog leragadni a palacsintasütés közben.
A tésztából a szokásos módon süssél palacsintákat. Ezt a finom palacsintát, akár önmagában is fogyaszthatod, de készíthetsz hozzá finom tölteléket, gesztenye masszából, vagy paleo kakaóból.