Így készíts bögrés Raffaello golyót házilag

Ha valami különleges édességgel szeretnéd családodat meglepni, készítsd el ezt az egyszerű bögrés Raffaello golyó recepted, amely még a kezdőknek sem okoz nehézséget.

Bögrés Raffaello golyó házilag

Hozzávalók:

Fél bögre kókusztej

1 bögre cukor

12 dkg margarin

Kókuszaroma

Másfél bögre tejpor

Másfél bögre darált keksz

1 bögre kókuszreszelék

Fél bögre natúr mogyoró

Külsőleg:

Fél bögre kókuszreszelék

Díszítéshez: dekor gyöngy, vagy olvasztott csokoládé

Elkészítés:

A kókusztejet öntsd bele egy lábosba, majd alacsony hőfokon kezd el melegíteni. Add hozzá a cukrot és pár percig főzd össze. Ezután vedd le a tűzről, majd hagyd egy kicsit kihűlni. Ezután keverd bele a margarint, a fél tasak kókuszaromát, tejport, a darált kekszet, és a kókuszreszelék felét.

A darált keksz mennyiségével tudsz az állagán egy kicsit javítani. Ezután jó alaposan keverd össze, és tedd be a masszát a hűtőszekrénybe egy órára. Végül vizes kézzel formázz belőle kis golyókat, a golyók közepébe pedig tegyél egy szem mogyorót. Az elkészült golyókat forgasd bele a kókuszreszelékbe, majd dekoráld gyöngyökkel, vagy olvasztott csokoládéval.


A cikk folytatásában mutatunk neked Kókusztekercs receptet sütés nélkül

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.