Imádod a meleg szendvicseket, de nincs, ötleted mivel ízesítsd, próbáld ki ezt a finom paprikás krumplival ízesített meleg szendvics változatot.
A megmaradt paprikás krumplit remekül lehet hasznosítani, ha egy finom meleg szendvicset, készítesz belőle a családnak, egy kevés uborkával párosítva, igazán különleges íz hatást tudsz elérni.
Paprikás krumplis melegszendvics recept
Hozzávalók:
1 adag (1 mélytányér) maradék paprikás krumpli, kolbásszal, vagy a nélkül
10 dkg reszelt sajt
1 közepes nagyságú ecetes (csemege) uborka
vékonyra szeletelt szendvicskenyerek.
Elkészítés:
A paprikás krumplit levéből szűrd le és a krumplit, az uborkával együtt daráld le (vagy a krumplit villával törd össze, és az uborkát reszeld le), majd annyi levet keverj hozzá, hogy könnyen kenhető massza legyen belőle. Ezután add hozzá a reszelt sajtot, és az előzőleg mindkét oldalán megpirított szendvicskenyereket kend meg a krémmel. Sütőben vagy grillsütőben szép világosra süsd meg a tetejét, de ügyelj arra, hogy ne barnuljon meg.
Elkészítési ideje: kb. 15 perc.