Töltött karaj szilvával és burgonyával

Szilvával töltött karaj

Hozzávalók: Személyenként

2 szelet karaj

15 dkg füstölt szalonna

 2 fej vöröshagyma

 8 db közepes burgonya

 8 db szilva

 Só, bors.

Elkészítés:

A szalonnát vágd fel kisebb kockára, majd forró olajban süsd ki zsírjára, végül add hozzá a felkockázott vöröshagymát és ezzel együtt párold át az egészet. A karajszeleteket kissé klopfold ki, majd szórd meg sóval és borssal.

A burgonyák közepét vájd ki, majd, a lyukakba egy-egy szem kimagozott szilvát dugj bele. A kivert karajszeletekbe csavard bele a burgonyákat, és fogvájóval rögzítsd őket. A töltött húsokat tedd rá a hagymás zsírra, kicsit pirítsd meg benne, majd ízesítsd sóval, borssal és fűszerekkel, majd enged fel annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Fedő alatt főzd készre.

 

Mit tegyünk az állandó éhség ellen?

 A mindennapi élettel járó stressz, az elégtelen alvás, a táplálkozási szokások és egy sor más tényező mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, még akkor is, ha nemrégiben ettünk. Szerencsére vannak olyan módszerek és praktikák, amelyek segíthetnek enyhíteni ezt az állandó éhség érzését, és támogatni az egészséges étkezési szokások kialakítását.

3 zsírégető zöldturmix recept reggelire

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges táplálkozás is. A reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, amelynek segítségével energiát és vitalitást nyerünk a nap során. Ha szeretnéd felfrissíteni reggeli rutinodat, és egészségesen, mégis finoman indítani a napot, akkor a zöld turmixok ideális választás lehetnek számodra.

© 2008. Noinetcafe. All Rights Reserved.