Ez a finom halas hagymás rakott krumpli recept, tele van omega 3 zsírsavval, és kedvünkre gazdagíthatjuk további összetevővel is a kamránkból.
Hagymás halas rakott krumpli
Hozzávalók:
1 kg burgonya
400 g halfilé
60 g zsír
20 g vaj
1 kanál zsemlemorzsa
2 dl tej
2 tojás
100 g hagyma
só, 1 kávéskanál pirospaprika, törött bors.
Elkészítés:
A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, belekeverjük a megmosott, felszeletelt halat, megsózzuk, forró vizet öntünk alá, megborsozzuk, és puhára pároljuk.
Egy tűzálló edény alját kizsírozzuk, megszórjuk zsemlemorzsával, és belerakjuk a burgonya egyik felét, ráterítjük a párolt halat, majd betakarjuk a burgonya másik felével. A tejben elhabarjuk a 2 tojást, megsózzuk, és ráöntjük a rakott burgonyára. A tetejére hideg vajdarabokat tördelünk, és előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
Ezt a receptet próbáltad már?
3 fantasztikus sült csirke recept
Barbecue szósz készítése, ahogy én szeretem!