Bermuda koktél:
Hozzávalók:
3 cl gin
3 cl brandy
1,5 cl száraz vermut
gyömbéres üdítőital
A gint , a brandyt és a vermutot koktélos poharakba töltjük, elkeverjük, majd felöntjük jéghideg gyömbéres üdítővel.
Champagne sour:
Hozzávalók:
6 cl pezsgő ízlés szerint
1 öntet citromlé
1 teáskanál barnacukor
A behűtött pezsgőt koktélos poharakba töltjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a citromlét és jól elkeverjük. Friss citromkarikákkal, vagy eperrel díszítjük.
Casablanca:
Hozzávalók:
3 cl fehér rum
4,5 cl triple sec
4,5 cl citromlé
4,5 cl cseresznyelikőr
Egy koktélos shakerben a hozzávalókat jól összerázzuk, és hideg koktélos poharakban tálaljuk, friss gyümölccsel díszítve .